We zitten al 10 dagen in de maand juli, maar een update van juni liet nog even op zich wachten. Met de afronding van het schooljaar en de vakantievoorbereidingen lukte het gewoon niet eerder. Deze keer een kort berichtje over het maandelijkse overzicht.

Aan het einde van de afgelopen maand is het mij weer gelukt om wat extra’s in te leggen voor een extra aflossing. Hierdoor is onze hypotheek ruim € 1.000,- minder dan de vorige maand.

De waarde van de beleggingsportefeuille is weer wat gestegen. Als het goed is, wordt aankomende maand het jaarlijkse dividend uitgekeerd. Ik ben benieuwd hoeveel dat zal zijn.

Voor de rest is er niet veel te melden op financieel vlak. Oja… ik heb een positieve beoordeling gekregen op mijn werk, wat betekent dat ik weer een trapje opschuif qua salaris. Ik verwacht dat het netto 5 tot 8 honderd euro gaat schelen per jaar. Een fijn vooruitzicht.


Maandelijkse update: Juni 2019 
Voortgang
extra aflossing hypotheek€ 576,-
aflossing regulier€ 493,-
inleg beleggingen€ 100,-
Totaal€ 1.169,-
Huidige leningen
lineaire hypotheek€ 62.818,-
Beleggingen
portefeuille Meesman€ 4.636,-
verschil met vorige maand€ 153,-

Nu gaat voor ons de vakantie echt pas beginnen. Wellicht wordt mijn writersblock doorbroken en vind ik de inspiratie voor nog wat leuke stukjes. We gaan het zien. Voor nu een fijne vakantie!

Maandelijkse update 06-2019
Share
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.